Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΓΕΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ... ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!



Νίκος Γέμελος και Αποστόλης Χρήστου μίλησαν στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6" δηλώνοντάς σίγουροι για νέες επιτυχίες από τον νεαρό κολυμβητή του Ολυμπιακού.

«Είναι μεγάλο ταλέντο και αυτές τις επιδόσεις τις περιμέναμε. Περιμένουμε όμως ακόμη περισσότερα γιατί όλα όσα βλέπουμε τώρα είναι απλώς η αρχή», τόνισε ο κ.Γέμελος και συνέχισε:

«Ναι ο Έλληνας την έχει την κολύμβηση στο αίμα του. Και την προσπάθεια την έχει. Και αυτό φαίνεται και από την καθημερινότητα. Όταν έχεις ένα τέτοιο αθλητή σε αυτή την ηλικία τότε ναι έχεις περιουσία. Είναι πολλά παιδιά που έχουν δυνατότητες. Θα βγάλουμε και άλλα παιδιά. Το θέμα είναι η διάρκεια και ο χρόνος. Έχουμε κι έναν Γιαννιώτη που μέχρι τα 34 κολυμπάει ακόμη και δεν πρέπει να το ξεχνάμε», ανέφερε καταλήγοντας:

«Ο Αποστόλης θα σας αναγκάσει και άλλες φορές να τον βγάλετε στον «αέρα» μετά από επιτυχίες».

Από την άλλη πλευρά ο Αποστολής Χρήστου έθεσε ως στόχο την πρόκριση στον τελικό των 200μ. και από εκεί πέρα άλλη μια διάκριση.

«Θέλω να πάω το ίδιο καλά», πρόσθεσε επισημαίνοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει …

«Είναι δύσκολο να συνδυάσεις και το σχολείο και την προπόνηση. Ξυπνάω κάθε ημέρα στις 5:30 για προπόνηση, σχολείο και βάρη», ανέφερε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :