Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

«ΨΗΝΕΙ» ΚΡΚΙΤΣ ΚΑΙ Η... ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ!



Ο νέος προπονητής της Ντεπορτίβο, Βίκτορ Φερνάντεθ, αποκάλυψε ότι μιλάει με τον Μπόγιαν Κρκιτς, το όνομα του οποίου ακούγεται συνεχώς και για τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι βέβαια επισήμως δεν έχουν αναφέρει ποτέ το όνομα του, αλλά ακόμα και εάν πραγματικά ενδιαφέρονται, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Για τον επιθετικό που ανήκει στην Μπαρτσελόνα, εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά όλο και περισσότεροι... μνηστήρες. Τελευταία φαίνεται πως είναι η Λα Κορούνια.

Ο νέος προπονητής της, Βίκτορ Φερνάντεθ, αποκάλυψε ότι μίλησε με τον παίκτη, ότι τον θέλει και ότι τον... ψήνει: «Μίλησα με τον Μπόγιαν, καθώς έχω προσωπική σχέση μαζί του και οφείλω να παραδεχτώ πως έχει το προφίλ του επιθετικού που αναζητάμε. Ξέρει κι εκείνος ότι μαζί μας θα βρει το χώρο και το χρόνο ώστε να εκτινάξει το ταλέντο του».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :