Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

«ΣΦΙΓΓΑ» Ο ΜΠΙΛΙΤΣ ΓΙΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!



Μπορεί να μην μίλησε ξεκάθαρα για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου, ωστόσο, ο Σλάβεν Μπίλιτς απαντώντας σε ερώτηση τόνισε πως η Μπεσίκτας πρέπει να ενισχυθεί άμεσα ενόψει προκριματικών.

Κλειστά χαρτιά για τις μεταγραφικές περιπτώσεις που εξετάζει η Μπεσίκτας κράτησε ο Κροάτης τεχνικός, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε, σε «πηγαδάκι» που είχε με Τούρκους δημοσιογράφους, για τον Κώστα Μήτρογλου τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ενίσχυσή της καθώς πιέζει ο χρόνος ενόψει προκριματικών Champions League.

«Πρέπει να κάνουμε μεταγραφές όσο πιο γρήγορα γίνεται, είμαστε σε επαφές με τρεις-τέσσερις παίκτες. Διαπραγματευόμαστε και ελπίζουμε να συμφωνήσουμε μαζί τους πριν τα πλέι-οφ», είπε χαρακτηριστικά ο Μπίλιτς.

Στον Τύπο της Τουρκίας συνεχίζονται οι αναφορές για το έντονο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του τις τελευταίες μέρες προστέθηκε και η Τράμπζονσπορ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :