Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΓΟΥΝΑΣ : ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!



Ο Αλέξανδρος Γούνας ήταν ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης για την Εθνική Ελλάδας, η οποία μετά την ισοπαλία με την Ιταλία με 9-9, τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου της και θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στον προημιτελικό της Τετάρτης.

Ο διεθνής υδατοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ιταλία: «Το αποτέλεσμα μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Η Ιταλία είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει αξιόλογους παίκτες. Εμείς παίξαμε για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι, αλλά κάποιες φάσεις τις οποίες δεν προσέξαμε και λίγο η ατυχία μας στέρησαν τη νίκη και τη δεύτερη θέση. Εμείς θα κοιτάξουμε να δούμε πού κάναμε λάθη και να τα διορθώσουμε το χρόνο που απομένει πριν από το παιχνίδι με τη Σερβία»

Ο Αλέξανδρος Γούνας θεωρεί ότι η Εθνική μπορεί να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι κόντρα στους πανίσχυρους Σέρβους: «Πάμε για να κάνουμε ότι μπορούμε σε αυτό το παιχνίδι. Φυσικά ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε απέναντι μας. Σεβόμαστε τους Σέρβους αλλά δε τους φοβόμαστε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :