Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ



Συνάντηση με τον Τζόρντι Μπερτομέου στη Βαρκελώνη είχαν παίκτες των ομάδων της Ευρωλίγκας. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο Γιώργος Πρίντεζης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό.

Η Ευρωλίγκα καινοτόμησε ανταλλάσσοντας για πρώτη φορά απόψεις με τους αντιπροσώπους των παικτών των ομάδων σε συνάντηση «εργασίας» που έγινε στη Βαρκελώνη. Συνολικά 24 αρχηγοί ομάδων και όχι μόνο από 14 διαφορετικές χώρες έδωσαν το «παρών», με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Γιώργο Πρίντεζη να εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε σαν λίγκα, όπως έχουμε κάνει τα προηγούμενα 14 χρόνια και γι’ αυτό χρειαζόμαστε τις απόψεις των παικτών, των προπονητών και των διοικήσεων», δήλωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

«Κάθε μας απόφαση πρέπει να λαμβάνεται με γνώμονα το αν θα δημιουργήσει νέους φιλάθλους», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής.

Θα ακολουθήσουν μια σειρά από συσκέψεις με προπονητές, υπεύθυνους Τύπου, υπεύθυνους εισιτηρίων και εμπορικούς διευθυντές των ομάδων μέχρι την κλήρωση της επόμενης Πέμπτης, 10/7.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :