Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!



Ο Μανώλης Μυλωνάκης με τα δύο γκολ επί της Ρουμανίας «σφράγισε» την πρόκριση της εθνικής ομάδας πόλο στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης

«Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι δεν κύλησε καλά για εμάς. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και αρχικά αιφνιδιαστήκαμε. Ευτυχώς όμως, αυτό ήταν στην αρχή. Το γρήγορο 3-0 υπέρ τους μας πείσμωσε και καταφέραμε γρήγορα να ισορροπήσουμε. Το παιχνίδι το κερδίσαμε χάρη στο πάθος μας. Το θέλαμε πολύ και καταφέραμε να φτάσουμε στον πρώτο στόχο, που ήταν η πρόκριση στην εξάδα» δήλωσε ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Αναφερόμενος στη συνέχεια του τουρνουά επεσήμανε: «Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία, μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε τη δεύτερη θέση στον όμιλο, την οποία θα κατακτήσουμε με νίκη. Από κει και πέρα θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας στα χιαστί. Από δω και πέρα διεκδικούμε ότι καλύτερο, σε σχέση και με την περσινή μας θέση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :