Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΚΑΙ... ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑ!



Τις... κινήσεις του για την ενίσχυση της Γαλατάσαραϊ ετοιμάζει ο Τσέζαρε Πραντέλι και ο τουρκικός Τύπος «μπλέκει» το όνομα και του Γιώργου Σαμαρά!

Συγκεκριμένα, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας θέλει να κάνει το μεγάλο ...«μπαμ» με τον Μάριο Μπαλοτέλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου. Πιο συγκεκριμένα, η «Fanatik» αναφέρει, πως η διοίκηση της «Γαλατά» είναι έτοιμη να κάνει κρούση στη Μίλαν και να ξεκινήσει δυναμικά τις διαπραγματεύσεις.

Δεν είναι άλλωστε, η πρώτη φορά που... ακούγεται το όνομα του Ιταλού επιθετικού για την τουρκική ομάδα. Πάντως, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση και γι’ αυτό τον λόγο ο Τσέζαρε Πραντέλι έχει παραδώσει λίστα με εναλλακτικές περιπτώσεις παικτών!

Σ΄αυτή τη λίστα υπάρχει και το όνομα του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σέλτικ και το όνομά του εμπλέχτηκε και στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Εκτός από τον Σαμαρά, στις εναλλακτικές του Τέζαρε Πραντέλι βρίσκονται και τα ονόματα των Οσβάλντο και Τζακερίνι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :