Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΠΕΤΓΟΥΕΪ ΚΑΙ ΤΟΥ... ΧΡΟΝΟΥ!



Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν αποδέσμευσε ούτε τον Πέτγουεϊ, όπως ήταν αναμενόμενο και σας είχαμε ενημερώσει σχετικά (δείτε το θέμα ΕΔΩ), με τους ερυθρόλευκου να αποφασίζουν να κρατήσουν τελικά τον Αμερικανό, για τον οποίο πιστεύουν ότι θα παρουσιαστεί καλύτερος τη νέα χρονιά.

Τόσο επειδή ο Πέτγουεϊ, όπως και οι υπόλοιποι Αμερικανοί άλλωστε (Λοτζέσκι, Ντάνστον, Σίμονς), θα "δέσουν" ακόμη περισσότερο στην χημεία της ομάδας, όσο και επειδή θα παρουσιαστούν περισσότερο έμπειροι, έχοντας ήδη μία χρονιά στον Ολυμπιακό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως κανείς από τους τέσσερις προαναφερόμενους δεν είχε εμπειρία από παιχνίδια επιπέδου Euroleague πριν έρθουν στο Θρύλο.

Τελικά, η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεννόηση με το προπονητικό τιμ της ομάδας, αποφάσισε να μην "σπάσει" τόσο το συμβόλαιο του Μπρεντ Πέτγουεϊ, όσο και εκείνο του Σέντρικ Σίμονς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Οι πιθανότητες παραμονής του 29χρονου φόργουορντ άλλωστε ήταν και οι περισσότερες.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :