Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΠΑΪΚΣ Ο... ΘΡΥΛΟΣ!



Αρμάνι και Βαλένθια θέλουν τον Ντουάιτ Μπάικς, αλλά ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Μπάικς είναι το όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο αυτήν την στιγμή για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καλύψει τη θέση που εκκρεμεί στα γκαρντ.

Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να καλύπτουν τον 25χρονο γκαρντ περισσότερο από τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, τόσο οικονομικά, όσο και από πλευράς φιλοδοξιών. Συγκεκριμένα, φαίνεται να του προτάθηκε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οικονομικές απολαβές 700.000 δολάρια ετησίως.

Η Αρμάνι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έχει τον παίκτη στα υπόψη της και ίσως φουλάρει να τον αποκτήσει εφόσον τιμωρηθεί ο Ντάνιελ Χάκετ και αποδεσμευτεί (για την αποχώρησή του από την προετοιμασία της εθνικής Ιταλίας), ενώ και η Βαλένθια που ψάχνει τον... αντι-Λαφαγιέτ (!) ενδιαφέρεται για τον παίκτη. αλλά περιμένει τον Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν προσφέρει καλά χρήματα στον παίκτη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε παρακολουθήσει και είχε μιλήσει με τον παίκτη στη διάρκεια του summer league και όλα είναι ανοιχτά...

Ο Ντουάιτ Μπάικς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη βελγική Οστάνδη, όντας μάλιστα συμπαίκτης του Ματ Λοτζέσκι, στη γαλλική Γκραβελίν, καθώς και στην Τούλσα στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Από τους Μπακς έμεινε ελεύθερος μόλις πριν από τρεις ημέρες.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, εξακολουθούν να εξετάζουν κι άλλες λύσεις.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :