Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ...



Σε διαρκή επαφή με την Τίγκρες βρίσκεται ο Άλαν Πουλίδο προκειμένου να βρεθεί λύση και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, χωρίς να χρειαστούν δικαστικές διαμάχες.

Ο Μεξικανός φορ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και προσπαθεί από τη δική του πλευρά να πιέσει προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με το σύλλογο στον οποίο, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ανήκε έως το τέλος του περασμένου μήνα και πλέον δεν έχει δέσμευση.

Η Τίγκρες εξακολουθεί να προβάλλει ένα ...άλλο συμβόλαιο με διάρκεια έως το 2016 επιχειρώντας να έχει οικονομικό όφελος από την αποχώρηση του παίκτη, επικαλούμενη μάλιστα και ύπαρξη μεγάλης ρήτρας για την αποδέσμευσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με ταξίδια απεσταλμένων του στο Μεξικό και περιμένει τις θετικές εξελίξεις από αυτή την υπόθεση και την άφιξη του παίκτη την επόμενη εβδομάδα, με διάθεση να μην τραβήξει το θέμα στα διεθνή όργανα αλλά να βρεθεί τρόπος συμβιβαστικής λύσης με τους Μεξικανούς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :