Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ... ΝΑΠΟΛΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ


Η Ιταλία και γενικότερα η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου της χώρας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα, μιας και οι Ιταλοί φημίζονται για τις σκληρές τους αμυντικές επιδόσεις και τον τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού που ξεκινά από την οπισθοφυλακή. Δεν ισχύει στο 100% αυτή η φιλοσοφία, αλλά είναι εκείνη που χαρακτηρίζει περισσότερο το Ιταλικό ποδόσφαιρο.

Όταν λοιπόν οι ομάδες που μπορούν να παίξουν άριστα αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αναζητούν ποδοσφαιριστές που θα θωρακίσουν τα μετόπισθεν, τότε μόνο τους καλύτερους μπορούν να κοιτάξουν, γιαυτό και μτακύ αυτών που εξετάζουν οι Ιταλοί είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων της γειτονικής χώρας, μεταξύ των οποίων και της Νάπολι.

Αυτό γράφει η ιστοσελίδα "iltempo.it", η οποία σημειώνει πως μια από τις λύσεις της άμυνας, θα μπορούσε να είναι ο αμυντικός του Ολυμπιακού. Από το ενδιαφέρον, μέχρι τις επαφές και την πρόταση βέβαια μεσολαβεί αρκετός χρόνος, αλλά από τη στιγμή που η Νάπολι ενδιαφέρεται, πολλά μπορούν να γίνουν...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :