Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝΙΟ...



Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει –κατά ένα μεγάλο ποσοστό- το μέλλον του Ρομπίνιο στο οποίο, βάσει των όσων είπε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός!

Ο Γκαλιάνι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μια από τις δύο ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ρομπίνιο!

Μάλιστα, σήμερα είναι η ημέρα στην οποία ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, μετά από συνάντηση που θα έχει με τους διοικούντες την Μίλαν, θα αποφασίσει για το μέλλον του…

Ελλάδα ή Βραζιλία; Φυσικά όπου Ελλάδα... βάλτε «Ολυμπιακό»!

Παρόλο που πάντα οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων δεν δέχονταν καμία ανάμειξη με το μέλλον του Ρομπίνιο, στις φημολογίες που είχαν αναπτυχθεί κατά καιρούς, χθες δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Ωστόσο είναι μια τακτική την οποία οι ερυθρόλευκοι ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Βραζιλιάνος έχει «κοπεί» από τον Πίπο Ιντζάγκι αφού δεν τον πήρε στην αποστολή της Μίλαν για το τουρνουά ICC στις ΗΠΑ. Εδώ και καιρό ο 30χρονος εξτρέμ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εχει προταθεί στους ερυθρόλευκους οι οποίοι προφανώς και δεν τον αγνόησαν. Παρακολουθούσαν από την αρχή του καλοκαιριού την υπόθεσή του και μάλλον βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να... χτυπήσουν.

Ο Ρομπίνιο είχε αρχικά προσεγγιστεί από τη Σάντος, η οποία όμως δεν του κάλυπτε το συμβόλαιο. Τις τελευταίες μέρες ακουγόταν πως είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας και γι' αυτό ρωτήθηκε ο Γκαλιάνι και για τον Ρομπίνιο. Αυτό το διέψευσε ο Γκαλιάνι και από μόνος του έβαλε τον Ολυμπιακό στο... κόλπο.

Οι μόνες ομάδες που φαίνεται να του έχουν κάνει πρόταση (σύμφωνα πάντα με τον Γκαλιάνι) είναι ο Ολυμπιακός και η Φλαμένγκο. Τον Ρομπίνιο θέλει και η Ορλάντο Σίτι αλλά ο Βραζιλιάνος θέλει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σήμερα λοιπόν είναι η «μέρα Ρομπίνιο» σύμφωνα με τον Αντρέα Γκαλιάνι...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :