Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

«ΠΑΕΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ»!



Έτοιμος να πάρει… στα χέρια του τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό παρουσιάζεται ο Άλαν Πουλίδο.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικό, ο νεαρός επιθετικός θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να συναντηθεί με τους ερυθρόλευκους, όπως από το πρωί σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό φέρεται να προετοιμάζει ο ίδιος ο Άλαν Πουλίδο, αφού όπως αναφέρει η εφημερίδα «Record Monterrey», η Τίγκρες θέλει να κρατήσει τον διεθνή επιθετικό, αλλά εκείνος έχει... άλλα σχέδια. Αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζει να πιέζει για να κλείσει το θέμα της μετακίνησής του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "sport-fm.gr".

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, προσανατολίζεται να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και στις συζητήσεις που θα έχει εκεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί για το τουρνουά «International Champions Cup», να τελειώσει οριστικά τη μεταγραφή του σε αυτούς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :