Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΚΟ ΕΝΤΙΝΓΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΡΗΟΤΟ)



Η Μονακό ανακοίνωσε το δανεισμό του Εντινγκά στον Ολυμπιακό για μια ακόμα σεζόν.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου ενημέρωσε επίσημα για την παραχώρηση του Ντελβίν Εντινγκά στον Ολυμπιακό, με τους Μονεγάσκους να ανακοινώνουν τον δανεισμό του παίκτη στους ερυθρόλευκους για μια ακόμα σεζόν.

Τη Δευτέρα (7/7) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα πως ο Εντινγκά συνεχίζει και την επόμενη σεζόν με τα ερυθρόλευκα. Το ίδιο έπραξε και η Μονακό την Τρίτη (8/7) σχετικά με την παραχώρηση του Κονγκολέζου διεθνή παίκτη στους ερυθρόλευκους.

Οι Μονεγάσκοι στην ανακοίνωση τους αναφέρουν πως ο Αφρικανός κεντρικός μέσος έμεινε στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού για ακόμη μια σεζόν:

"Νέος δανεισμός του Εντινγκά στον Ολυμπιακό. Ο Κονγκολέζος μέσος συνεχίζει την περιπέτεια του με τον ελληνικό σύλλογο με την μορφή νέου δανεισμού για έναν χρόνο.

Έφτασε στην Μονακό από την Οσέρ τον Ιούνιο του 2012 και εντάχθηκε στον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2013. Έπαιξε 33 ματς με τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν και θα βρει εκεί τον Ερίκ Αμπιντάλ", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Μονεγάσκοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :