Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΕΤΣΙ... «ΝΤΟΠΑΡΕΙ» ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΧΑΝΤΕΡ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Ο Οθέλο Χάντερ θα… γεμίζει την ρακέτα του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια και ο 28χρονος σέντερ (2.03) έχει το απαραίτητο στοιχείο για να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το ".superbasket.gr".

Ο Στέργιος Κουφός γνωρίζει καλά τον Χάντερ κι έχει αναλύσει τα χαρακτηριστικά του τονίζοντας πως το μεγάλο του προτέρημα είναι η αθλητικότητά του. Ο Χάντερ, όμως, είναι μπολιασμένος και με κάτι άλλο που είναι αναγκαίο στον (πρωτ)αθλητισμό. Ποιο είναι αυτό; Μα το στοιχείο της νίκης φυσικά, το οποίο θέλει να το μεταδίδει και στους συμπαίκτες του. Αυτό το στοιχείο ίσως είναι και που τον βοήθησε, ώστε κάθε χρόνο να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να ετοιμάζεται πλέον να ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού, όπως παρατηρεί χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε μόνο εύκολη δεν ήταν για τη Σιένα, η οποία πλέον… εξαφανίζεται από τον χάρτη λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ο Χάντερ, όμως, έκανε μία πάρα πολύ καλή χρονιά έχοντας μέσο όρο 9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ στην κανονική διάρκεια του ιταλικού πρωταθλήματος, 10,9 πόντους και 6 ριμπάουντ στα playoffs και 6,3 πόντους και 6,7 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα.

Η Σιένα έφτασε μία… ανάσα από την διατήρηση των σκήπτρων της στην Ιταλία, αλλά ένα buzzer beater της… χάλασε τα σχέδια από το να γράψει ιστορία και να υποβιβαστεί ως Πρωταθλήτρια.

Ποιο ίσως να ήταν το μυστικό της; Μπορεί να ήταν η θέληση των παικτών της για τη νίκη. Κι αν όχι, αυτό δεν σημαίνει πως ο Οθέλο Χάντερ δεν είναι νικητής. Πού στηρίζεται αυτό;

Δείτε τον Οθέλο Χάντερ να… ντοπάρει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του λέγοντας τους πως... «είδα το τελευταίο παιχνίδι και είδα πώς παίξαμε… Κοιτάξτε με. Παίξαμε καλά, αλλά τους δώσαμε το παιχνίδι στο τέλος. Είμαι έτοιμος να παίξω. Θέλω να νικήσουμε. Θέλεις να νικήσεις; Είσαι έτοιμος; Είσαι έτοιμος; Είσαι έτοιμος… Είμαι έτοιμος» και θα καταλάβετε πώς με τον τρόπο του ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού ηγείται της ομάδας του.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :