Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ



Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς ηττήθηκε από το αντίστοιχο της Λιθουανίας με 73-65 στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα ήταν σε όλο το παιχνίδι πίσω στο σκορ, κυνηγώντας τους πιο δυναμικούς Λιθουανούς, οι οποίοι είχαν αιχμή του δόρατος τον Γκιντβάιντις στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Έλληνες διατηρούνταν κοντά στο σκορ και το κοινό στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου προσπαθούσε συνεχώς να τους εμψυχώσει για να πραγματοποιήσουν την ανατροπή. Παρόλα αυτά, δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από τους πληρέστερους και πιο έτοιμους Λιθουανούς.

Κορυφαίος ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 20 πόντους, ενώ ξεχώρισαν οι Μιχάλης Καμπερίδης και Γιώργος Διαμαντάκος που σημείωσαν από 11 πόντους έκαστος.

Από την Λιθουανία, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ταμούλις με 15 πόντους, ενώ 12 είχε ο Γιανκάιτις.

Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου.

Δεκάλεπτα: 23-22, 34-38, 52-59, 65-73.

ΕΛΛΑΔΑ:(Μίσσας): Μποχωρίδης 20 (4 ασίστ, 3 ριμπ.), Διαμαντάκος 11 (7 ριμπ.), Καμπερίδης 11 (4 ριμπ.), Λιάπης 6 (4 ριμπ.), Σιόλογκας 7 (4 ριμπ.), Αγραβάνης 7 (7 ριμπ., 5 ασίστ, 3 κλεψ., 2 τάπες), Μαραγκός 3, Κουζέλογλου, Χριστοδούλου, Σπυριδωνίδης (δεν χρησιμοποιήθηκε ο Πουλιανίτης).

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: (Μασιούλις): Ταμούλις 15, Κουμπίλιους 3, Γκιντβάινις 11, Λεκαβίτσιους 3, Ντίμσα 9, Γιανκάιτις 12, Κρέστινιν 2, Γκριγκόνις 10, Γκριτσιούνας 2, Ταρόλις 6.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :