Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ... ΠΑΝΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Οι διεθνείς του Ολυμπιακού δε θα μπουν στο πούλμαν για το Καρπενήσι αν δεν ελεγχθούν λεπτομερώς τα ασφαλιστήρια της ΕΟΚ.

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη των εκπροσώπων του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΕΟΚ προκειμένου να ελέγξουν τα ασφαλιστήρια των διεθνών παικτών των ερυθρόλευκων, αναβλήθηκε για αύριο λόγω λανθασμένης συνεννόησης (αρκετά μέλη της ΕΟΚ δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν από την Κρήτη).

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας και Βαγγέλης Μάντζαρης πέρασαν κανονικά σήμερα από τις αιματολογικές εξετάσεις, ωστόσο αύριο δύσκολα θα μπουν στο πούλμαν που θα μεταφέρει την Εθνική ομάδα στο Καρπενήσι.

Ο Ολυμπιακός θέλει πρώτα να δει τα ασφαλιστήρια, στη συνέχεια να τα ελέγξει λεπτομερώς και μετά να αποφασίσει. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα ξεκίνησει αύριο κάτι που σημαίνει πως στις 10:00 που αναχωρεί ο Φώτης Κατσικάρης με τους παίκτες του, είναι αδύνατον να έχει ολοκληρωθεί.

Ο Ολυμπιακός επιμένει στην αρχική του απόφαση και το πιθανότερο είναι οι διεθνείς του παίκτες να μην αναχωρήσουν αύριο (22/07, 10:00) για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Αν βρεθεί λύση θα ταξιδέψουν αργότερα για να συναντήσουν την υπόλοιπη ομάδα εκεί

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :