Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΣΣΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ... ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ!



Με τα καλύτερα λόγια για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την αξία του μίλησε ο Κώστας Μίσσας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων αναφέρθηκε στα... προβλήματα που έχουν προκύψει, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προλάβει ο παίκτης του Ολυμπιακού τη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στην Κρήτη.

«Θα ήθελα να πούμε δυο-τρία πράγματα ουσιαστικά και πραγματικά, ξεκινώντας από το ότι είμαστε εδώ, μετά από μια προετοιμασία με αρκετούς προβληματισμούς και αρκετά προβλήματα. Ξεκινώντας από την αρχή, θα έλεγα: Πρόβλημα ένα ο Αντετοκούνμπο, πρόβλημα δύο τραυματισμοί από την πρώτη μέρα, πρόβλημα τρία οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ενσωματώθηκαν πέντε μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, πρόβλημα τέταρτο, ο τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου στο... παρά πέντε. Είναι ένας από τους πολύ σημαντικούς παίκτες για την ομάδα. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι κάναμε μία προσπάθεια στην πρώτη φάση, βρισκόμαστε εδώ στη β’ φάση και συνεχίζουμε μέσα από ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Το δεύτερο κομμάτι που επίσης είναι πολύ σημαντικό έχει να κάνει με τον Παπαπέτρου. Είναι ένας πάρα πολύ χρήσιμος παίκτης για αυτή την ομάδα. Για εμάς όμως, το πιο σημαντικό από όλα είναι η υγεία ενός παίκτη, όποιου κι αν είναι αυτού. Και γι αυτό ακριβώς το λόγο ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι. Το ίδιο θα ίσχυε για κάθε παίκτη, το ίδιο εφαρμόστηκε και για τον Ιωάννη, ο οποίος είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική, είναι βασικό στέλεχος σε μια ομάδα που είναι από τις κορυφαίες σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά και στο μέλλον ένας παίκτης που έχει την προοπτική να στελεχώσει την Εθνική Ανδρών.

Άρα, λοιπόν, σε αυτή τη φάση παρακολουθούμε την εξέλιξη μέρα με τη μέρα. Υπάρχει πιθανότητα, όπως ενημερώθηκα από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο παρακολουθείται και είναι από τα κορυφαία στην Ελλάδα. Αλλά είναι πολύ μικρή. Εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια λογική που προχωρήσαμε ως σήμερα», ήταν τα λόγια του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :