Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

«ΣΤΗ ΡΕΑΛ Ο ΝΑΒΑΣ»!



Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κέιλορ Νάβας παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πληρώνει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Κοσταρικανού τερματοφύλακα στη Λεβάντε.

Τις προηγούμενες μέρες, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχε γίνει γνωστό ότι ο Κέιλορ Νάβας είναι μια… ανάσα από τη Μπάγερν Μονάχου, αφού κάτι τέτοιο είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λεβάντε.

Ωστόσο, σήμερα η "Marca" έρχεται να... διαψεύσει τον Τόμας Πέρεθ, αποκαλύπτοντας ότι ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η «βασίλισσα της Ευρώπης» θα ενεργοποιήσει την οψιόν αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του διεθνούς γκολκίπερ με τον ισπανικό σύλλογο.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει προχωρήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης περιμένουν πριν από την ανακοίνωση να αποχωρήσει για άλλη ομάδα ο Ντιέγκο Λόπεθ.

Η Νάπολι και η Μονακό έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 37 συμμετοχές, έχοντας δεχθεί συνολικά 36 γκολ και κρατήσει σε 16 ματς ανέπαφη την εστία του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :