Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΤΣΕΚΑΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ KAI OI ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ... ΜΠΡΑΜΟΣ



Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ως γνωστόν, παρακολουθεί το summer league και τσεκάρει παίκτες οι οποίοι μπορούν να ταιριάζουν στον Ολυμπιακό.

Η μπασκετική Ευρώπη έχει... μετακομίσει στο Λας Βέγκας και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ερευνά τα γκαρντ που αγωνίζονται στο summer league και ψάχνει περιπτώσεις ικανές να ανταποκριθούν στα... «θέλω» του Ολυμπιακού.

Καμία συγκεκριμένη πληροφορία δε διαρρέει από τους ερυθρόλευκους, πάγια τακτική τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σίγουρα οι σημειώσεις αλλά και οι συζητήσεις είναι πολλές.

Μία εξ αυτών ήταν με τον Μάικ Μπράμο, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αγωνίζεται με τους Χοκς, αλλά μάλλον ήταν περισσότερο για διερευνητικούς λόγους παρά για ουσιαστικούς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Η τελική απόφαση θα παρθεί στην Αθήνα με την επιστροφή του Έλληνα τεχνικού και ύστερα από μίτινγκ που θα κάνει με τη διοίκηση του Θρύλου.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :