Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ... ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! (PHOTOS)



Τεχνικό επιτελείο και δημοσιογράφοι κοντραρίστηκαν και φέτος, ως έθιμο προετοιμασίας και νικητής ήταν… το ποδόσφαιρο!

Δεν είναι εύκολο να απαρνηθούμε τις παραδόσεις μας. Τις τιμούμε. Έτσι και φέτος, λοιπόν, διοργανώθηκε εδώ, στο Ζέεφελντ, το σπουδαίο (από όλες τις απόψεις) φιλικό, ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού και τους ρεπόρτερ που βρίσκονται κοντά στην ομάδα!

Γνωστές φυσιογνωμίες, άνθρωποι οι οποίοι καθημερινά πασχίζουν, από το δικό τους «μετερίζι» για το καλό του συλλόγου που λατρεύουμε, τέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου προπονείται η ομάδα μας. Το σκορ λίγη σημασία έχει, αλλά για την ιστορία το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού σημείωσε την πιο δύσκολη νίκη του τα τελευταία χρόνια, επικρατώντας 4-0. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Νικοπολίδης και Θέος και 2 γκολ πέτυχε ο Αντώνης Λεμονάκης.

Πραγματικός νικητής, όμως, ήταν το ποδόσφαιρο. Το ματς είχε τα πάντα. Γκολ, φάσεις, αποκρούσεις, πέναλτι, διαμαρτυρίες (από τους ρεπόρτερ, κυρίως) καθώς οι αποφάσεις του διαιτητή Μίτσελ δεν… άρεσαν πάντα! Όλοι διασκέδασαν και ευχήθηκαν του χρόνου το παιχνίδι να είναι ακόμη καλύτερο!

Πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νικήτα Γαβαλά, ο οποίος πολύ πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το σχετικό photostory!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :