Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ... ΣΙΚΑΓΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! (ΡΗΟΤΟS)



Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Σικάγο, όπου θα δώσει τα ξημερώματα της Κυριακής τον επόμενο αγώνα της στο τουρνουά των ΗΠΑ κόντρα στη Λίβερπουλ.

Με πολλά χαμόγελα και τον Μίτσελ να έχει μοιράσει σε... όλους συγχαρητήρια οι ερυθρόλευκοι άφησαν το Τορόντο για να ταξιδέψουν στο Σικάγο.

Εκεί θα τους περιμένει ο επόμενος αντίπαλός τους, η Λίβερπουλ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής στο Soldier Field.

Μετά το ματς με την αγγλική ομάδα ο Ολυμπιακός έχει και τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να κλείσει τις υποχρεώσεις του στον όμιλό του. Ακόμα ένα ταξίδι δηλαδή στην Μινεάπολη.

Οι ερυθρόλευκοι εάν δεν περάσουν στον τελικό θα γυρίσουν στην Ελλάδα στις 4 Αυγούστου έχοντας κάνει συνολικά 9 πτήσεις σε 14 ημέρες, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Εφόσον προκριθούν στο μεγάλο αυτό ματς τότε η επιστροφή τους θα μετατεθεί για μία με δύο ημέρες αργότερα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :