Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE



Το μεγάλο όνομα από το εξωτερικό που είχε ανακοινωθεί ότι θα αναλάβει τον καταρτισμό των πινάκων και την εκπαίδευση των ελλήνων διαιτητών έγινε σήμερα γνωστό και θα έχει τον τίτλο του υπεύθυνου επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δηλαδή τόσο της Superleague, όσο και της Football League.

Πρόκειται για τον Σκωτσέζο Χιού Ντάλας...

O Χιου Ντάλας είναι γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου του 1957. Έχει σφυρίξει δυο φορές σε Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1998 και το 2002, όταν και ήταν τέταρτος διαιτητής στον τελικό. Διαιτήτευσε τον τελικό του ΟΥΕΦΑ το 1999, πολλούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει στο ενεργητικό του παρουσία στους Ολυμπιακοιύς Αγώνες του 1996.

Το πρώτο του ερασιτεχνικό ματς ήταν το 1982 (Μάδεργουελ-Βικτόρια) και το πρώτο του επίσημο διεθνές το 1988 για το κύπελλο κυπελλούχων μεταξύ της Σαμπντόρια και της Καρλ Ζαινς Ιένα.

Ο Χιου Ντάλας αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά το τέλος της σεζόν 2004/05 του σκωτσέζικου πρωταθλήματος και αργότερα προσλήφηθηκε ως παρατηρητής και μπήκε στην επιτροπή των Διαιτητών της ΟΥΕΦΑ. Το 2009 διορίστηκε ως επικεφαλής της επιτροπής για τη βελτίωση των διαιτητών στη Σκωτία.

Πρόεδρος της νέας ΚΕΔ αναλαμβάνει ο κύριος Καραμελίδης. Αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι ο κύριος Καλύβας, ενώ μέλη της οι κύριοι Σωμαρακάκης και Γκρούτσης. Υπεύθυνος ανάπτυξης και εκπαίδευσης θα είναι ο κύριος Μπριάκος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :