Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΕΚΤΟΣ VTB League Η ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ



Χωρίς τη συμμετοχή των Νεπτούνας και Λιέτουβος Ρίτας θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της VTB League της ερχόμενης σεζόν, μιας και οι αγώνες του πρωταθλήματος Λιθουανίας αναμένεται να αυξηθούν.

Αλλάζει ο χάρτης της VTB League της νέας σεζόν. Ο λόγος είναι πως το εν λόγω πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί δίχως την εκπροσώπηση ομάδων από την Λιθουανία. Λιέτουβος Ρίτας και Νεπτούνας, οι δύο ομάδες που εκπροσωπούσαν τη χώρα στο πρωτάθλημα της VTB League, μετά από συνεδρίαση με τους ανθρώπους του πρωταθλήματος της Λιθουανίας, ανακοίνωσαν πως δεν θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ο λόγος είναι πως οι αγωνιστικές του λιθουανικού πρωταθλήματος θα αυξηθούν και αυτό έχει ως συνέπεια τόσο η Λιέτουβος, όσο και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους της Ευρωλίγκας να δώσουν έμφαση στο πρωτάθλημα της χώρας τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :