Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

10 εκ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΗ ΠΟΥ... «ΠΕΤΑΕΙ» ΓΙΑ ΛΙΣΑΒΟΝΑ!



Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, ενώ πληθαίνουν οι φήμες ότι ο διεθνής χαφ των ερυθρόλευκων πετάει για Λισαβόνα.

Όσο περνούν οι ώρες ο Ανδρέας Σάμαρης δείχνει πως δύσκολα θα παραμείνει στο Λιμάνι και – εκτός απρόοπτου – θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.

Από το μεσημέρι έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο διεθνής μέσος βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Λισαβόνα, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό τη Ρώμη.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), οι «αετοί» επανήλθαν σήμερα το πρωί με πρόταση που είναι κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μέσο και όλα δείχνουν πως οι ερυθρόλευκοι θα συναινέσουν στην πώλησή του, παραχωρώντας μετά τον Λιούμπομιρ Φέισα έναν ακόμη παίκτη στους «αετούς».


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :