Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΕΙΧΕ «ΘΕΜΑΤΑ»... ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ! ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1 *VIDEOS*



Σε αντίθεση με τα προηγούμενα φιλικά προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός είχε κάποια... "θέματα" στην Κωνσταντινούπολη, ηττήθηκε 2-1 από την Φενέρ, αλλά ο Μίτσελ έχει τον χρόνο να διορθώσει τα κακώς κείμενα πριν τα επίσημα παιχνίδια της ομάδα του.

Για πρώτη φορά, ο Ολυμπιακός «έβγαλε»... προβλήματα στην άμυνα, ενώ δεν ήταν το ίδιο δραστήριος επιθετικά, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που έχει δώσει. Τα γκολ των Τούρκων σημείωσαν με απευθείας εκτέλεσεις φάουλ οι Ερκίν στο 35ο λεπτό και Εμρέ στο 81’, αντίστοιχα, ενώ αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική εμφάνιση του Ρομπέρτο, παρά τα δυο τέρματα που δέχτηκε, αλλά και η θετική παρουσία του Κασάμι.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν πολύ καλό πρόσωπο στο τελευταίο τέταρτο και με τον Χοσέ Χολέμπας να εκτελεί υποδειγματικά φάουλ στο 90+3' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Στο ματς χρειάστηκαν να σημειωθούν δύο... «τάιμ-άουτ», προκειμένου οι παίκτες των δυο ομάδων να δροσιστούν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Πιο... ορεξάτοι ήταν οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ρομπέρτο, που όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν εξαιρετικός. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν τις γραμμές τους και με πρέσινγκ ψηλά στο γήπεδο κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά τους αντίπαλους τους φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή τους.

Οι παίκτες του Μίτσελ άρχισαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο μετά το πρώτο 20λεπτο, όμως η Φενέρ συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Πάντως, η πίεση του Ολυμπιακού τον έφερε μια… ανάσα από το γκολ, αφού το λάθος έγινε, αλλά ο Κασάμι δεν σημάδεψε σωστά μπροστά από τον Βολκάν στο 28’. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να «μοιράζουν» την μπάλα στα άκρα και να προσπαθούν να απειλήσουν και τα κατάφεραν μετά από μια στημένη φάση και την αριστοτεχνική εκτέλεση του Ερκίν στο 35’, με την οποία έγινε το 1-0. Μετά το γκολ, το ματς έχασε τον ρυθμό του, όμως η Φενέρ είχε τις ευκαιρίες να κάνει το 2-0, αλλά ο Σο αστόχησε σχεδόν σε κενή εστία με προβολή και τη δεύτερη φορά είδε τον Ρομπέρτο να κάνει εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά που επιχείρησε.

Με προβλήματα στην άμυνα ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε πίεση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, όμως κατάφερε να απωθήσει τους Τούρκους και να δημιουργήσει κινδύνους με τις αντεπιθέσεις, αλλά και τον εξαιρετικό Κασάμι. Το πέρασμα των λεπτών, βοήθησε το Θρύλο να κερδίσει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και να ισορροπήσει κρατώντας την μπάλα στα πόδια του.

Οι πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές ευνόησαν τους ερυθρόλευκους, που πλησίαζαν με σαφώς μεγαλύτερη άνεση την αντίπαλη περιοχή και έβγαζαν τελικές προσπάθειες απέναντι στον Βολκάν. Τελικά, η Φενέρ ήταν αυτή που έκανε την ζημιά με τον ίδιο τρόπο. Ο Εμρέ με μία όμορφη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ρομπέρτο στο 81ο λεπτό κάνοντας το 2-0. Το τελικό διαμόρφωσε ο Χοσέ Χολέμπας επίσης με τον ίδιο τρόπο. Ο διεθνής μπακ των ερυθρόλευκων εκτέλεσε υποδειγματικά φάουλ στο 90+3' κάνοντας το 2-1 στο φινάλε.

Δείτε το 1-0 από την κάμερα της Nova ΕΔΩ
Δείτε το 2-0 από την κάμερα της Nova ΕΔΩ
Δείτε το 2-1 από την κάμερα της Nova ΕΔΩ

Οι συνθέσεις:

Φενέρ (Ισμαΐλ Καρτάλ): Βολκάν, Ερκίν, Άλβες, Μπεκίρ, Μ. Τοπούζ (61’ Σερντάν), Εμρέ (84’ Σελτούκ), Μ. Τοπάλ (90+1' Μπερκαϊτσάν), Μεϊρέλες, Σο (79’ Γουεμπό), Κάουτ (61’ Άλπερ), Εμενίκε (84’ Χασάν)

Στον πάγκο: Μερτ, Αλί, Χακάν, Σεμίχ, Μουχάμεντ

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (62’ Σαλίνο), Μποτία, Αμπιντάλ (46’ Παπαδόπουλος), Μαζουάκου, Εντινγκά (46’ Ντοσεβί), Κασάμι, Μπουχαλάκης (62’ Χολέμπας), Γκαζαριάν (62’ Σάμαρης), Φουστέρ (46’ Σαβιόλα), Διαμαντάκος (62’ Αφελάι)

Στον πάγκο: Μέγιερι, Φορτούνης,


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :