Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ... ΕΞΤΡΕΜ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ! *BINTEO*



Την περίπτωση του Ανδρέα Φράγκου καλοβλέπει ο Ολυμπιακός Πειραιώς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα της Κύπρου "apollon24.com".

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του που βρίσκεται στην Ιταλία, καθώς έχει διαφορές με τη διοίκηση στην ανανέωση του συμβόλαίου του, που λήγει τον Γενάρη του 2015.

Όπως μετέδωσε το πρωινό της Τρίτης το «Sports One», για τον Φράγκου έχει κάνει πρόταση από την περασμένη Παρασκευή ο Ολυμπιακός και ζητά να πάρει τον παίκτη στον Πειραιά.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται έτοιμος να καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί με τα δικαιώματα «ανατροφής» (training and development) του 17χρονου μεσοεπιθετικού. Ενημερώθηκε ήδη και η πλευρά του παίκτη για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Ακόμα δεν έχει λάβει απόφαση η διοίκηση του Απόλλωνα, αν θα παραχωρήσει τον Φράγκου, ο οποίος βρίσκεται εκτός επαγγελματικής ομάδας τις τελευταίες δύο περίπου εβδομάδες.

Πάντως εάν γίνει αποδεκτή η πρόταση, τότε ο Φράγκου θα ενταχθεί στην ομάδα U20 του Ολυμπιακού. .

Δείτε τον παίκτη εν δράσει:



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :