Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«ΚΑΡΦΙΑ» ΒΕΝΓΚΕΡ ΣΤΗN... ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ!



Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, σχολίασε σε... έντονο τόνο τον δανεισμό του Φρανκ Λάμπαρντ από τη Νιού Γιόρκ Σίτι στη Μάντσεστερ Σίτι, εκφράζοντας την... απορία του για το κατά πόσο τηρούνται έτσι οι κανόνες του Financial Fair Play.

O Αλσατός τεχνικός στάθηκε στην ιδιοκτησιακή σχέση της Μάντσεστερ Σίτι και της Νιού Γιόρκ Σίτι, αλλά και στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Λάμπαρντ παλιότερα, στις οποίες είχε πει ότι ποτέ δεν θα έπαιζε για άλλη αγγλική ομάδα...

«Ήταν έκπληξη. Μετά από τις δηλώσεις που ακούσαμε, είναι έκπληξη αλλά φαίνεται πως όλοι αυτοί οι σύλλογοι με το όνομα "Σίτι", θα "τρέφουν" τον βασικό σύλλογο, την Μάντσεστερ Σίτι. Άκουσα ότι θέλουν να αγοράσουν πέντε συλλόγους σε όλο τον κόσμο.

Δεν ξέρω καλά τους κανόνες, αλλά αγόρασαν ένα franchise με 100 εκατομμύρια δολλάρια για να παίξουν στις Η.Π.Α. την επόμενη σεζόν.

Αυτή την στιγμή οι παίκτες που παίρνουν δεν μπορούν να παίξουν μέχρι τον επόμενο χρόνο, οπότε τους εγγράφουν στους συλλόγους και μετά φεύγουν δανεικοί. Είναι αυτός τρόπος να ξεφύγεις από το fair play; Δεν ξέρω. Είμαστε χαρούμενοι να δίνουμε τα χρήματα μας, ώστε να διαχειριζόμαστε τον δικό μας σύλλογο. Δεν υπάρχει πλεόνασμα για άλλους συλλόγους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :