Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΜΟΥΡΑΤΟΣ : «ΚΛΕΙΔΙ Η... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ»

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Βασίλης Μουράτος, μίλησε για την αναμέτρηση με την Ανγκόλα για το Παγκόσμιο U17 του Ντουμπάι (11/8, 15:30) : 

"H συγκέντρωση είναι σίγουρα είναι ένας τομέας που πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Όλοι, από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο έδωσαν μάχες στην άμυνα, δεν θεωρώ πως υπήρξε κάποιος που ξεχώρισε. Όλοι ήταν υπέροχοι!.

Το κλειδί είναι πάνω από όλα η συγκέντρωση. Στα δύο πρώτα παιχνίδια ξεκινήσαμε νωθρά και μουδιασμένα. Θεωρώ πως αν είμαστε από την αρχή 100% συγκεντρωμένοι θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ο Μουράτος ενσωματώθηκαν ελάχιστα 24ωρα πριν το τζάμπολ, αφού συμμετείχε και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εφήβων U18:

 «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολη η προσαρμογή. Το γεγονός βέβαια ότι με τα παιδιά ήμασταν μαζί και πέρυσι στην Εθνική Παίδων, βοηθάει. Νιώθουμε και οι τέσσερις παίκτες κούραση, όμως, έχουμε ενέργεια και θέληση να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :