Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΥΜΝΟΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!



Ο Δημήτρης Σαρακατσάνης, Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, συνεχάρης τους ερυθρόλευκους πρωταθλητές για τις επιτυχίες τους στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε τη 2η θέση στα 50μ ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στο Νανζίνγκ της Κίνας, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν και στα 5χλμ Ομαδικού Ανοιχτής Θαλάσσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Βερολίνο κατέκτησαν και οι Σπύρος Γιαννιώτης, Κέλλυ Αραούζου και Αντώνης Φωκαΐδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για τον Χρήστου:

«Όταν μιλάμε για τον Αποστόλη Χρήστου, μιλάμε για ένα αυθεντικό ταλέντο, για ένα πραγματικό χρυσάφι. Το μεγαλύτερο κατά την προσωπική μου άποψη ταλέντο στην Ελλάδα, ένα ταλέντο το οποίο έχει απεριόριστες δυνατότητες. Συγχαρητήρια στον Αποστόλη για τη νέα του επιτυχία στην Κίνα, του εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια της διοργάνωσης. Είμαι χαρούμενος για την κατάκτηση του μεταλλίου».

Οι δηλώσεις του για τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες της Ανοιχτής Θαλάσσης:

«Συγχαρητήρια στο Σπύρο, την Κέλλυ και τον Αντώνη. Είναι παιδιά που έχουν δημιουργήσει μια παράδοση, παιδιά που μπορούν να πάνε την Ανοιχτή Θάλασσα της Ελλάδας πάρα πολύ ψηλά. Όμως θέλω να πιστεύω ότι και η Κέλλυ και ο Σπύρος έπρεπε να έχουν γυρίσει στην Ελλάδα με περισσότερα μετάλλια. Το αξίζουν, γι’ αυτό έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι με περισσότερες διακρίσεις σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, αλλά κάποιες συγκυρίες οδήγησαν τα παιδιά αυτά στην κατάκτηση μόνο ενός μεταλλίου στο Ομαδικό της Ανοιχτής Θάλασσας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :