Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΗ... ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!



Στην απόκτηση του Χαβιέ Μανκίγιο προχώρησε η Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» έκαναν δικό τους τον 20χρονο Ισπανό δεξιό μπακ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η μετακίνησή του αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ και αυτή ήταν η 7η προσθήκη για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, αφού είχαν προηγηθεί οι Ρίκι Λάμπερτ, Εμρέ Τσαν, Άνταμ Λαλάνα, Λαζάρ Μάρκοβιτς, Ντεγιάν Λοβρέν, Ντιβόκ Οριζί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με έναν σύλλογο όπως η Λίβερπουλ. Νομίζω ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Κάθε παίκτης θα ήθελε να έρθει και να παίξει εδώ. Όταν σου λένε ότι η Λίβερπουλ θέλει να υπογράψει μαζί σου, νομίζω ότι όπως κάθε άλλος παίκτη, είσαι ενθουσιασμένος και δεν σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός από το να πας κατευθείαν εκεί. Είμαι σε μια ομάδα που κάθε παίκτη θα ήθελε να είναι μέλος», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :