Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΕΒΙΝ ΑΡΩΝΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 22χρονο ομογενή γκαρντ Κέβιν Αρώνη για να συμμετάσχει στην προετοιμασία και αν πείσει να αποκτηθεί, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της "Sportday" o Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές βασικών του παικτών, αλλά συνεχίζει να κινείται για την απόκτηση νεαρών ταλαντούχων, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Ένας από αυτούς που σύμφωνα με το δημοσίευμα ενδιαφέρει είναι ο Κέβιν Αρώνης. Ο 22χρονος ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στο NCAA με το Νιού Μέξικο Στέιτ, είναι εξαιρετικός σουτέρ, τελείωσε την περυσινή σεζόν με ποσοστό 43,7% στα τρίποντα και 7,6 πόντους μέσο όρο σε 19,5 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Οι ερυθρόλευκοι, εξετάζουν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αρκετό καιρό την περίπτωση του Αρώνη, που εκτός απροόπτου θα συμμετάσχει στη προετοιμασία των ερυθρόλευκων και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί και πιθανότατα θα δοθεί δανεικός για να ενταχθεί στο ρόστερ τη νέα σεζόν.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να κάνουν πρόταση για συμμετοχή στη προετοιμασία στον παίκτη, πλην των δεδομένων ικανοτήτων που φαίνεται να διαθέτει, είναι και η κίνησή του να καταθέσει τα χαρτιά για έκδοση ελληνικού διαβατηρίου (η οικογένειά του κατάγεται από την Κέρκυρα). Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και άμεσα αναμένονται εξελίξεις στις συζητήσεις Ολυμπιακού-Αρώνη, που όπως όλα δείχνουν, θα είναι θετικές.

Δείτε τον παίκτη στο παρακάτω βίντεο:




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :