Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ!



Μετά την απόκτηση του Μποτία στον Ολυμπιακό ασχολούνται πλέον ακόμα πιο... «ζεστά» με την υπόθεση του επιθετικού.

Συνεχίζεται η αναζήτηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλμπέρτο Μποτία.

Ένας από τους παίκτες που φέρονται να εξετάζουν οι ερυθρόλευκοι είναι ο Ζόνας που αγωνίζεται στη Βαλένθια. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι άνθρωποι του Ολυπιακού βρίσκονται σε επαφή με τις «νυχτερίδες» και τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά δεν έχουν επιβεβαιώσει το παραμικρό.

Εν τω μεταξύ, στην Ιταλία προέκυψε η πληροφορία ότι ο Ντούβαν Σαπάτα απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας και δεν αποκλείεται να έχει σχέση και με το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Μανωλά για τον οποίο είχε καταθέσει επίσημη πρόταση τον περασμένο Ιανουάριο.

Την ίδια ώρα, ο Άλαν Πουλίδο έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ιστοσελίδα «mediatempo», όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στην οποία τονίζει ότι είναι ελεύθερος και όλα δείχνουν ότι έχει πάρει πάνω του την υπόθεση για να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά το θέμα του Ρομπίνιο, στην Ιταλία υποστηρίζουν για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ότι «ο πιο πιθανός προορισμός είναι οι αραβικές ομάδες, παρ' ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να επανέρθει τις επόμενες ώρες με νέα βελτιωμένη πρόταση. Αλλά όσο περνάει ο καιρός, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στη Μίλαν...».

Πάντως, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στα υπ’ όψιν των ερυθρόλευκων για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής είναι και ο Γέλε Βόσεν, μία υπόθεση που δεν έχει προχωρήσει.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :