Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ



Διακοπές τέλος από σήμερα στον Ολυμπιακό, που αρχίζει με τα αιματολογικά και εργομετρικά τεστ την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και θα περάσουν τις εξετάσεις σήμερα και αύριο, ενώ από τη Τετάρτη (20/8) η… δράση θα αρχίσει στο ΣΕΦ με τις πρώτες προπονήσεις.

Ουσιαστικά, τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους περιμένουν οι Σπανούλης και Παπαπέτρου που έχουν αρχίσει από αρχές Αυγούστου ατομικές, ενώ σήμερα αναμένεται και ο τελευταίος κατά σειρά ξένος που θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας, Οθέλο Χάντερ.

Απόλυτα συνεπής αποδείχθηκε χθες (17/08) ο Τρέμελ Ντάρντεν, ο οποίος αφίχθη στη χώρα μας παρέα με το Σέντρικ Σίμονς, ενώ εντός της ημέρας είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Οθέλο Χάντερ.

Να θυμίσουμε πως τον κύκλο των αφίξεων των ξένων άνοιξε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων στο ΣΕΦ.

Στη χώρα μας βρίσκεται ήδη και ο Μπράιαν Ντάνστον, ενώ ο ένας μετά τον άλλον επέστρεψαν και οι Έλληνες παίκτες που προτίμησαν να απολαύσουν εκτός πρωτεύουσας τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :