Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΤΟ «ΜΠΑΜ» ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ... ΟΧΙ Ο ΠΑΟ!



Μετά την απόκτηση του Ντάριους Σονγκάιλα, η Ζαλγκίρις Κάουνας προχώρησε στη μεταγραφή του Τζέιμς Άντερσον, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή της ομάδας,την ώρα που κάποια ΜΜΕ στην Ελλάδα τον... έφερναν στον Παναθηναϊκό! 

Στη δεύτερη μεταγραφή της για τη νέα αγωνιστική χρονιά προχώρησε η Ζαλγκίρις Κάουνας, με την απόκτηση του Τζέιμς Άντερσον.

Ο πρώην παίκτης των Φιλαδέλφεια Σίξερς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Λιθουανίας. Την περυσινή αγωνιστική χρονιά ο 25χρονος φόργουορντ είχε κατά μ.ο. 10.1 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 28.9 λεπτά συμμετοχής σε 80 αγώνες (σε 62 από αυτούς ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα).

Έχει αγωνιστεί στους Σαν Αντόνιο Σπερς, στους Ατλάντα Χοκς, ενώ έκανε και ένα σύντομο πέρασμα και από τους Ρόκετς πριν υπογράψει στους Σίξερς.

Στην ομάδα της Φιλαδέλφειας πραγματοποίησε την καλύτερη του σεζόν, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ καριέρας, τον περασμένο Νοέμβριο, σκοράροντας 36 πόντους σε αγώνα κόντρα στους Χιούστον.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :