Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜΠΙΝΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!



Ο ιταλικός Τύπος επιμένει να διατηρεί τον Ολυμπιακό στο... «κόλπο» για τον Ρομπίνιο, τονίζοντας ότι είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει με... βελτιωμένη πρόταση για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "canalemilan.it" γράφει ότι παραμένει... θολό το τοπίο σχετικά με τον Ρομπίνιο στη Μίλαν, καθώς παρά το φιλολογικό ενδιαφέρον πολλών ομάδων, λίγες έκαναν πρόταση και αυτές δεν ικανοποιούν ούτε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ούτε την ιταλική ομάδα.

Οπως επισημαίνεται η Φλαμένγκο αποσύρθηκε από την κούρσα της διεκδίκησης του λόγω του οικονομικού και για τον Ολυμπιακό τονίζεται: «Ο πιο πιθανός προορισμός είναι οι αραβικές ομάδες, παρότι ο Ολυμπιακός μπορεί να επανέρθει τις επόμενες ώρες με νέα βελτιωμένη πρόταση. Αλλά όσο περνάει ο καιρός, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στη Μίλαν...».


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :