Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Η «ΜΑΓΚΙΑ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΦΕΛΑΪ ΚΑΙ Ο... ΜΑΝΑΤΖΕΡ!


Tριετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο Αφελάι με τον Ολυμπιακό, αλλά 1+2 χρόνια, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες!

 Μετά τον πρώτο χρόνο δηλαδή, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την οψιόν να ενεργοποιήσουν το συμβόλαιο του παίκτη για άλλα 2 χρόνια εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του.

Ο παίκτης δεν είχε πρόβλημα που το συμβόλαιό του δε θα ήταν κλειστό τριετές, αφού νιώθει και πάλι δυνατός και είναι σίγουρος για τις δυνατότητές του.

Πέρα από τη δουλειά που έκανε ο... Μίτσελ στην υπόθεση Αφελάι (ήθελε διακαώς τον παίκτη στον Ολυμπιακό γιατί πιστεύει ότι ταιριάζει απόλυτα στα συστήματά του) και τις δεδομένες καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα, ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ήταν ο μάνατζερ του παίκτη... Μίνο Ραϊόλα!  Ο γνωστός ατζέντης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του deal για τον 28χρονο διεθνή με τους "οράνιε" άσο σε μία υπόθεση που... δουλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς να βγει προς τα έξω το παραμικρό.

Θυμάστε που λέγαμε ότι μετά τις αστοχίες με Ντουρμάζ και Κρκιτς θα μαθαίνουμε τη νέα μεταγραφή λίγο πριν... ανακοινωθεί; Ε, αυτό ακριβώς έγινε και το ίδιο θα γίνει και με τον επιθετικό...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :