Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η «ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ» ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!



Ο Καρντόσο προτάθηκε δυο φορές στον Ολυμπιακό από ξένο μάνατζερ, αρχικά με την ενημέρωση πως με 7 εκατ. € τον έπαιρναν από την Μπενφίκα, ενώ τη 2η φορά έριξε το κόστος του στα 5 εκατ. επειδή ο Ζεσούς δεν τον υπολόγιζε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Ο Καρντόσο από χθες αποτελεί παίκτη της Τραμπζονσπόρ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η οποία τον αγόρασε με 5,6 εκατ., ενώ στον παίκτη έδωσαν ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ., σύμφωνα με το δημοσίευμα. Οσα δηλαδή πρόσφεραν οι «μπορντομαβιλέρ» στον Κώστα Μήτρογλου αλλά έφαγαν... «χυλόπιτα».

Το «όχι» του διεθνή φορ έστειλε τον Παραγουανό επιθετικό στην Τραπεζούντα. Λέτε το «όχι» του Μίτσελ για τον Παραγουανό να (ξανα)φέρει τον «Μητρογκόλ» στον Ολυμπιακό;

Αλλωστε από... καραμπόλες σε μεταγραφικές περιόδους άλλο τίποτα.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα δικαιωθεί και πολύ γνωστός ποδοσφαιράνθρωπος που έκανε την πρόβλεψη (μετά το πρώτο «όχι» της Μίλαν για Ρομπίνιο) πως αν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κλείσει επιθετικό, τότε θα αποκτήσουν τον Μήτρογλου (παρεμπιπτόντως είχε αναφέρει «μαζί με τον Αμραμπατ»).

Για να δούμε...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :