Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΩΗΝ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ!



Έναν αξιόπιστο σουτέρ φαίνεται ότι ψάχνει η Μπαρτσελόνα και ο Κώστας Βασιλειάδης έχει μπει στο... μεταγραφικό της στόχαστρο.

Ο 30χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα λάβει μέρος με την εθνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, έχει μείνει ελεύθερος από την Εφές Αναντολού και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού του είναι το καλό περιφερειακό σουτ και γι' αυτόν τον λόγο αρκετές ομάδες από το ισπανικό πρωτάθλημα εξετάζουν την περίπτωσή του.

Μετά τις Λαμποράλ Κούτσα και Μάλαγα, λοιπόν, για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει, προστέθηκε και η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλουν έναν τέτοιο παίκτη για τις θέσεις «2» και «3» και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport» ο Βασιλειάδης απασχολεί τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :