Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ



Επιστροφή στην Πλατεία για τον Τάσο Αυλωνίτη, αφού «κόπηκε» από τις τελικές επιλογές του Μίτσελ και συμφώνησε να επιστρέψει στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού.

Η... πολυκοσμία στο κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, φέρνει τον 25χρονο στόπερ εκτός πλάνων από το φετινό ρόστερ του Θρύλου. Ο Πανιώνιος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, φάνταζε εξ αρχής ως το μεγάλο φαβορί για να δοθεί δανεικός, αφού θα πήγαινε σε... γνώριμα λημέρια και πλέον η επιστροφή του Αυλωνίτη στη Νέα Σμύρνη είναι οριστική.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος» ο παίκτης συμφώνησε να αγωνιστεί στην Πλατεία τη νέα σεζόν με στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βελτιωθεί περισσότερο, ώστε να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις στη συνέχεια μία θέση στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα ανοιχτό παραμένει το θέμα του Δημήτρη Κολοβού με τον Μίτσελ να αποφασίζει το προσεχές διάστημα για το μέλλον του, αλλά οι πιθανότητες φαίνεται πως δεν είναι υπέρ του και ο Πανιώνιος φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός στην περίπτωση που δοθεί και αυτός δανεικός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :