Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΞΕΤΑΖΕΙ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Η ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ



Την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου εξετάζει η Χέρτα Βερολίνου, θεωρώντας πως ο διεθνής επιθετικός θα δώσει λύσεις στην επίθεσή της.

Μετά την πώληση του Άντριαν Ράμος στη Ντόρτμουντ, η ομάδα του Βερολίνου αναζητά παίκτη για την γραμμή κρούσης και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται ψηλά στη λίστα, όπως αναφέρονυ δημοσιεύματα στη Γερμανία και αυτό επειδή δεν υπολογίζεται από τη Φούλαμ, ενώ είναι δεδομένη η εκτελεστική του δεινότητα, όπως έχει αποδείξει τόσα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και σε Ατρόμητο και Πανιώνιο.

Βέβαια, στα ...εμπόδια μιας τέτοιας μεταγραφής είναι οι απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας για να τον παραχωρήσει, μιας και δαπάνησε 12 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά και οι δικές του αποδοχές.

Ωστόσο, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα προσαρμογής, με δεδομένο ότι ο Μήτρογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, έχει και την υπηκοότητα, ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Γκλάντμπαχ.

Από τη Χέρτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα το ενδιαφέρον για τον "πιστολέρο", ωστόσο τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα γίνει κίνηση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :