Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

«ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ»



Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης μιλώντας στα ιταλικά MME σχετικά με το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Δημήτρη Διαμαντάκο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία επαφή αλλά ούτε και περίπτωση αποχώρησης του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Ο Καρασαββίδης σε δηλώσεις του ως εκπρόσωπος του νεαρού επιθετικού των ερυθρόλευκων τόνισε στο "portal ilsussidiario.net" ότι... «δεν υπάρχει καμία επαφή με την Μίλαν. Αναφορικά με τις φήμες και τις πληροφορίες που ακούγονται για μεταγραφή του παίκτη δεν ισχύει τίποτα. Επίσης το μέλλον του Δημήτρη είναι ξεκάθαρο. Είναι στον Ολυμπιακό επειδή είναι ένα νέο παιδί που θέλει να βελτιωθεί και να διεκδικήσει την καθιέρωσή του. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2016. Είναι απόφαση του συλλόγου το εάν θέλει ή όχι να πουλήσει έναν ποδοσφαιριστή του. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :