Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«ΧΑΛΑΕΙ» ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ...



Σε... ναυάγιο οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις της πλευράς του Κώστα Μήτρογλου με τη Λα Κορούνια σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο «πιστολέρο» αποτελεί τον διακαή πόθο των Γαλιθιάνων για την επιθετική τους γραμμή, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους. Στις τελευταίες αναφορές των ισπανικών ΜΜΕ γίνεται λόγος για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές το βράδυ της Τετάρτης, οι οποίες ωστόσο δεν είχαν θετική έκβαση.

Όπως σημειώνεται τα οικονομικά «αγκάθια» είναι πολύ μεγάλα για τους νεοφώτιστους στην Primera, αφού η Φούλαμ εμφανίζεται να ζητάει περί τα 3 εκατ. ευρώ για να τον δώσει δανεικό, ενώ ακόμα 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο αξιώνει ο παίκτης, χρήματα που δεν είναι σε θέση να δώσει η ισπανική ομάδα.

Ο διεθνής πρώην επιθετικός των ερυθρόλευκων παραμένει πάντα στα υπόψιν και του Ολυμπιακού πάντως, αφού η περίπτωσή του δεν έχει κλείσει οριστικά, παρά την απόκτηση του Μπενίτες, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :