Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ...



Μπορεί ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να φέρεται ότι είναι κοντά στο να αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "insidespanishfootball.com", υπάρχει και άλλη μία ομάδα που ...ευελπιστεί να κάνει δικό της τον "πιστολέρο" και δεν είναι άλλη από τη Λα Κορούνια.

Το δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά... «Σύμφωνα με τον Cadena SER, η Ντεπόρ ψάχνει έναν αστέρα από το παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Ο Μήτρογλου λέγεται ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Φούλαμ, για να βρει ξανά χρόνο συμμετοχής όπως έκανε με τον Ολυμπιακό», και υπογραμμίζει...

«Πέραν του Μήτρογλου, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Νίκολα Κάλινιτς της Ντνίπρο, τον Αντόνιο Σανάμπρια της Ρόμα και τον Νικολάς Μπλάντι της Σαν Λορέντσο. Ο τεχνικός της Ντεπόρ, Βίκτορ Φερνάντες, παραδέχτηκε τις προηγούμενες εβδομάδες πως η ομάδα εξετάζει την περίπτωση ενός στράικερ, η οποία ενδέχεται να εκπληρωθεί με την απόκτηση του Μήτρογλου, ενώ η απόσπαση του Σανάμπρια ως δανεικού, θα επέτρεπε στον πρώην παίκτη της ομάδας Νέων της Μπαρτσελόνα, να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :