Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΦΕΛΑΪ!



Στην Ισπανία, αλλά και στην πατρίδα του βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Ιμπραΐμ Αφελάι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, μετέβη στην ιβηρική προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του, ενώ από εκεί και πέρα, ταξίδεψε στην πατρίδα του για να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες.

Ο Αφελάι θα έρθει στην Ελλάδα ξανά αύριο, όπου αναμένεται, μάλιστα, να αποθεωθεί από τους οπαδούς του Θρύλου που θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη. Ο Ολλανδός θα δει τη νέα του ομάδα εν... δράσει στο φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και μπορεί να μην αγωνιστεί, αλλά θα ακούσει σίγουρα το όνομά του από την εξέδρα.

Η πρώτη πιθανή εμφάνισή του στην 11άδα του Ολυμπιακού, θα είναι, λογικά, στο φιλικό του Σαββάτου με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη. Όλο αυτό το διάστημα, άλλωστε, ο Αφελάι ακολουθούσε κανονικά την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, οπότε δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα κόντρα στους Τούρκους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :