Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΤΑΡΝΤΕΝ



Πλέον άπαντες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας στον Ολυμπιακό και όπως είναι φυσικό, μαζεύονται σιγά – σιγά οι παίκτες που δεν είναι διεθνείς, προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει ο Τρέμελ Ντάρντεν. Το νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων»αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα την Κυριακή (17/8), ώστε να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα από την επίσημη «πρώτη» του Θρύλου, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπου του έχουν μεταφέρει τις καλύτερες εντυπώσεις για τις συνθήκες που θα συναντήσει στο Λιμάνι.

Μάλιστα, οι περισσότεροι Αμερικανοί βρίσκονται ήδη στην χώρα μας και θα δώσουν κανονικά το παρών στην επίσημη πρώτη εν όψει της νέας περιόδου, που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας (18/8) στο ΣΕΦ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :