Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ... «ΑΠΕΙΛΕΙ» ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ!



Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, που προειδοποιεί την Νάπολι πως θα τα βρει... σκούρα στο Σαν Μαμές.

Την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, διεκδικεί απόψε η Μπιλμπάο, η οποία φιλοξενεί τη Νάπολι στην ρεβάνς του 1-1 στην Ιταλία πριν από μία εβδομάδα. Μάλιστα, ο τεχνικός των Βάσκων και πρώην ερυθρόλευκος, Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε πως η ομάδα του είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και... προειδοποίησε τους αντιπάλους του, πως το έργο τους δε θα είναι καθόλου εύκολο!

«Στο πρώτο παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα, αλλά δε το κρατήσαμε. Θα μπορούσαμε μεν να χάσουμε, αφού δεχτήκαμε πίεση μετά το γκολ, όμως νωρίτερα και εμείς είχαμε καλές στιγμές, που αν εκμεταλλευόμασταν θα είχαμε διευρύνει το προβάδισμά μας», είπε αρχικά για το πρώτο ματς και συνέχισε:

«Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι. Όλα θα φανούν στο γήπεδο, βέβαια, αλλά εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Έφτασε η στιγμή που περιμένουν οι παίκτες μου εδώ και μήνες. Παίζουμε έναν τελικό, στο γήπεδό μας και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ανταποκρινόμαστε. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :