Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ «ΚΟΜΜΕΝΩΝ»! ΠΟΙΑ ΤΑ... ΦΑΒΟΡΙ



Εκτός από τις μεταγραφές, στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με τις... αποχωρήσεις.

Με την επιστροφή της αποστολής των ερυθρόλευκων στην Ελλάδα, μετά τις υποχρεώσεις της ομάδας στην Αμερική και στο ICC, θα δρομολογηθούν εξελίξεις και για τις αποδεσμεύσεις.

Ο Μίτσελ είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζει τους Μπονγκ και Γιαταμπαρέ, ενώ υπάρχουν και... άλλοι στη λίστα, για τους οποίος δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Για παράδειγμα ο Χολέμπας δεν έπαιξε κόντρα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, αν και δεν έγινε γνωστό αν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή συνέβη κάτι άλλο. Επίσης, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις στη σχετική λίστα φαίνεται πως βρίσκεται και το όνομα του Παπάζογλου, ωστόσο όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Άλλωστε, επιθυμία του Μίτσελ είναι να δουλέψει με σχετικά μικρό ρόστερ, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως θέλει να δουλέψει με 25 παίκτες, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :