Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΤΟ... ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!



Ο Κώστας Μανωλάς ανησυχεί ότι ο Αρσέν Βενγκέρ τον παίρνει για... τέταρτη επιλογή, όπως ανέφεραν χθες τα Αγγλικά δημοσιεύματα και άρα οι συμμετοχές του θα είναι λιγοστές και δεν έχει αποφασίσει ακόμη να πει το «ναι».

Ο διεθνής αμυντικός γνωρίζει πολύ καλά ότι η Άρσεναλ είναι μία τεράστια ευκαιρία, ξέρει ότι τα χρήματα που θα πάρει θα είναι πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει στον Ολυμπιακό, γνωρίζει ότι δίπλα στον Βενγκέρ θα γίνει ακόμα καλύτερος αλλά... φοβάται ότι θα παίζει λίγο, γνωρίζοντας τη μεγάλη αδυναμία του Βενγκέρ στο δίδυμο Κοσιενλί – Μερτεζάκερ που σε ολόκληρη την περσινή σεζόν το άλλαζε μόνο για λόγους τραυματισμού ή τιμωρίας.

Έτσι ο Μανωλάς το... σκέφτεται ακόμα για Άρσεναλ, παρόλο που όλα δείχνουν ότι Ολυμπιακός και Άρσεναλ είναι μία ανάσα από τη συμφωνία... (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :