Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

Πολλοί θεώρησαν ότι έγινε απλά... ανταλλαγή Παπάζογλου με Καραμάνο. Τα πράγματα δεν είναι όμως ακριβώς έτσι, αφού ο Ολυμπιακός έδωσε με ελευθέρας τον Παπάζογλου στον Ατρόμητο για να πάρει... του χρόνου τον Καραμάνο.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ολυμπιακός θα φέρει στο λιμάνι ακόμη δύο επιθετικούς, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Διαμαντάκος και υπό προϋποθέσεις ο Σαβιόλα, τη στιγμή που πέρσι ο Μίτσελ είχε στο ρόστερ Μήτρογλου (και μετά Βαλντέζ), Σέποβιτς, Ολαϊτάν και όπως είπαμε Σαβιόλα υπό προϋποθέσεις.

Πέρα λοιπόν από το... "μπαμ" (όχι απαραίτητα ονομαστικό) ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη και θα φέρει ακόμα έναν επιθετικό που θα είναι ο Πουλίδο, ΑΝ καταφέρει να ξεμπλέξει έγκαιρα. Άμεση επιστροφή για Ολαϊτάν δεν προβλέπεται ακόμα και αν πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο ο παίκτης, αφού έχει μείνει εκτός προπονήσεων μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Άρα, αν δεν προκύψει κάποια πώληση (π.χ Μανιάτης...) ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε ακόμα δύο προσθήκες συν αυτή του Αφελάι! Το ενδεχόμενο να πάει με την μεταγραφή του φορ, τον Διαμαντάκο και τον υπό προϋποθέσεις Σαβιόλα τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :